Logo Fiori Colori
Logo Fiori Colori wide

Fiori & Colori Natuurgeneeskunde
Email: petra@fioricolori.com
Tel.: +31 6 18508218
KvK: 73698741



BLOESEMREMEDIES
...

Bloesemremedies worden gemaakt van de bloemen en bloesems van wilde of biologisch geteelde planten, bomen of struiken. De remedies worden gebruikt om gemoedsgesteldheden of emoties die uit evenwicht zijn geraakt, weer in balans te brengen. Omdat lichaam en geest als eenheid functioneren, kunnen bloesemremedies ook vaak een goede bijdrage leveren bij lichamelijke klachten.

AUSTRALIAN BUSH FLOWER ESSENCES

Na de dood van de grondlegger van de bloesemtherapie Dr. Edward Bach, werd er lange tijd niet veel onderzoek meer gedaan naar bloesemremedies. De laatste jaren is daar gelukkig weer verandering in gekomen en ontwikkelde de Australische natuurgeneeskundige Ian White voor onze moderne tijd de Australian Bush Flower Essences.

...

Hoewel Bach Remedies nog steeds bijzonder actueel en werkzaam zijn, voorzien deze 'nieuwe' remedies toch wat meer in de specifieke behoeften van de huidige tijd. Er wordt in onze tijd veel gevergd van onze emoties en gevoelens, van onze energie en levenskrachten. We ervaren de veranderingen en ontwikkelingen in onszelf ook sterker dan vroeger. Veel mensen, zowel kinderen als volwassenen, voelen zich daardoor bijvoorbeeld onrustig, moe, gehaast of in de war.

...

Australian Bush Flower Essences helpen je te begrijpen waar je klachten vandaan komen en waarom ze op je pad komen. Ze helpen je om met de uitdagingen van de nieuwe tijd om te kunnen gaan.

Bloesemremedies hebben geen enkele bijwerking en zijn daarom bijzonder geschikt als complementaire therapie naast iedere andere therapie.

Bloesemremedies zijn tevens zeer geschikt voor kinderen en dieren, bij wie met bloesemtherapie fantastische resultaten behaald worden.