Logo Fiori Colori
Logo Fiori Colori wide

Fiori & Colori Natuurgeneeskunde
Email: petra@fioricolori.com
Tel.: +31 6 18508218
KvK: 73698741EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Petra de Joode, geboren in 1967, moeder van Davide en Anna ()

Petra de Joode

Ik ben in Nederland geboren en opgegroeid. Al tijdens mijn studietijd ben ik naar Italië verhuisd, waar ik 30 jaar gewoond, gestudeerd en gewerkt heb. Na mijn talenstudies ( Italiaans, Engels en Duits) heb ik met plezier als vertaler en docent gewerkt maar daarnaast was ik altijd zeer geïnteresseerd in alles wat met de natuurgeneeskunde te maken had.

In eerste instantie ben ik puur uit persoonlijke interesse de opleiding voor natuurgeneeskunde begonnen en al snel werd mij duidelijk dat mijn hart daar nog meer lag dan bij de taal. Zo’n tien jaar geleden werd dit dan ook mijn dagelijkse werk.

Na het behalen van mijn diploma in natuurgeneeskunde heb ik nog twee grote vervolgopleidingen gedaan: de opleiding Bloesemtherapie met als specialisatie Australian Bush Flower Essences en de opleiding Kleurenpunctuur volgens Peter Mandel. Bij beide specialisaties heb ik het voorrecht en het geluk gehad dat ik gedeeltelijk zowel door Ian White (Australian Bush Fower Essences) als Peter Mandel (Kleurenpunctuur) zelf opgeleid ben.

Sinds 2018 ben ik weer terug in Nederland en ben ik met veel plezier en enthousiasme praktijk Fiori & Colori gestart.

Fiori & Colori betekent, letterlijk vertaald uit het Italiaans, Bloemen & Kleuren, de twee hoofdingrediënten van een behandeling bij Fiori & Colori. Een Italiaanse naam want een vleugje Italië mocht niet ontbreken nadat ik zoveel jaar in dit heerlijke land heb gewoond.

Het prachtige gekleurde bloemetje van mijn logo komt van een handgeschilderde kaart die gemaakt is door Carola, een goede vriendin van mij.

Logo bloem fiori colori