Logo Fiori Colori
Logo Fiori Colori wide

Fiori & Colori Natuurgeneeskunde
Email: petra@fioricolori.com
Tel.: +31 6 18508218
KvK: 73698741QUANTUM TOUCH®

Quantum-Touch® is een methode om het lichaam in zijn originele balans te brengen door middel van levenskracht-energie.

De Amerikaanse Richard Gordon heeft de naam Quantum-Touch® bedacht en er een methode van gemaakt. Quantum-Touch® betekent zoveel als 'aanraking op het diepste niveau'. De technieken heeft hij geleerd van de Zweedse Robert Rasmussen die ze al zijn hele leven op een intuïtieve manier toepaste.

...
Hoe werkt Quantum-Touch®

Het principe van Quantum-Touch® is dat een klacht of pijn een (te) lage trilling heeft. Door deze trilling te verhogen wordt het zelf-genezende vermogen van het lichaam geactiveerd. Het lichaam herstelt zichzelf dus, doordat het zich aanpast aan de hogere trilling.

Doordat de therapeut de handen licht op of in de buurt van het lichaam houdt, wordt de trilling verhoogd en de energie aangereikt. De cliënt gebruikt deze energie om zijn genezingskracht te vergroten. Het lichaam (iedere cel, ieder orgaan, ieder weefsel) heeft zijn eigen geheugen en intelligentie en weet zelf hoe het weer naar zijn oorspronkelijke (gezonde) toestand kan terugkeren en wat daarvoor nodig is.

Quantum-Touch® kan niet alleen ingezet worden bij pijnlijke spieren, botten en gewrichten, maar ook bij andere pijnklachten, ontstekingen, stress, vermoeidheid, slapeloosheid etc.

Quantum-Touch® bij dieren leidt ook tot prachtige resultaten.